Anvelope All season

Rezultate de la 1 la 48 din 5583

Cele mai bune cauciucuri all season

După cum sugerează și numele, anvelopele pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru a oferi o călătorie lină și silențioasă, împreună cu tracțiune optimă, indiferent de anotimp sau dacă drumul este umed sau uscat. Compușii de cauciuc și modelele benzii de rulare sunt potrivite pentru o gamă largă de temperaturi și condiții de drum, chiar și zăpadă ușoară. Versatilitatea anvelopelor pentru toate anotimpurile le permite majorității șoferilor să scape cu un singur set, fără a le schimba sezonier sau a-și face griji unde să depoziteze piesele de schimb. Dezavantajul este că, în timp ce anvelopele pentru toate anotimpurile funcționează bine în majoritatea tipurilor de vreme, ele oferă mai puțină aderență decât anvelopele de vară pe trotuar fierbinte sau anvelopele de iarnă pe zăpadă compactă. Deoarece anvelopele pentru toate anotimpurile oferă o combinație de performanță de vară și de iarnă, acestea sunt o opțiune excelentă pentru șoferii aflați în condiții climatice și de condus moderate. Cei care locuiesc în zone cu ierni mai lungi vor apela adesea la anvelope pentru toate anotimpurile pentru trei din patru sezoane și vor trece la un set făcut pentru zăpadă iarna.


Care este diferența dintre anvelopele all seasons, vara sau iarna?

Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru a funcționa bine într-o gamă foarte largă de condiții. Oferă performanțe bune pe șosea în climă mai caldă și pot menține, de asemenea, tracțiunea pe drumurile ude și pe zăpadă ușoară, dar le lipsește tracțiunea pe care o oferă anvelopele de vară. Compusul mai lipicios și canelurile mai puțin adânci și mai puțin frecvente pe banda de rulare a anvelopelor de vară le face să fie cele mai performante la manevrabilitate, dar nu o alegere excelentă în locurile cu vreme previzibilă nefavorabilă cu ninsori. Anvelopele pentru orice vreme sau pentru zăpadă pot funcționa bine vara, dar performanța la uzura benzii de rulare este sacrificată atunci când sunt conduse pe căldură. Sunt alegerea superioară pentru menținerea tracțiunii în timpul conducerii prin ierni mai grele. Majoritatea șoferilor care trăiesc în clime mai reci vor păstra două seturi de anvelope și le vor schimba sezonier. Majoritatea anvelopelor de autostradă sunt concepute pentru a face față sarcinilor mai grele ale unui camion sau SUV și au compuși durabili și modele de benzi de rulare care rezistă la uzura neuniformă pentru a oferi o viață de lungă durată a benzii de rulare.


Cât de des ar trebui înlocuite anvelopele All-Season?

Cât de des vă înlocuiți anvelopele depinde de mai mulți factori, inclusiv condițiile de mediu, modul în care este utilizat vehiculul, stilul dvs. de condus și consistența presiunii în anvelope. Ca regulă generală, anvelopele de bună calitate ar trebui să reziste până la 50000 de kilometri înainte de a avea nevoie de un set nou. La minimum, vă recomandăm ca anvelopele să fie înlocuite la fiecare șase ani, indiferent de numărul de kilometri parcurși. Dacă conduceți în mod regulat pe zăpadă sau pe drumuri neasfaltate, luați în considerare înlocuirea anvelopelor mai des.La plasarea comenzii pe site echipa noastra vo ofera informatiile specifice pentru DOT


Pot fi folosite cauciucurile all season pe tot parcursul anului?

Anvelopele All Season pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru a fi suficient de versatile pentru a fi utilizate în orice anotimp. Cu toate acestea, din cauza diferitelor compuși a anvelopelor și a limitărilor tehnologice, este imposibil ca o anvelopă să funcționeze perfect în fiecare scenariu. De exemplu, anvelopele cu compuși mai moi care se descurcă bine pe vreme rece se vor uza mult mai repede în climatele cu veri fierbinți. Anvelopele pentru toate anotimpurile funcționează bine pe cald sau pe rece și sunt utile în special pentru zonele cu patru sezoane. Ele te pot duce chiar și prin zăpadă ușoară sau pot suporta off roading ocazional.


Unde sunt recomandate anvelope All Season si pot fi folosite in cel mai bune conditii?

Anvelope All Season ar fi recomandate in zonele unde zăpada abundentă nu este intalnita, eventual in zonele cu clima temperata, dar si unde ploile, noroiul si drumurile nu foarte bune sunt des intalnite. Zonele sudice ale tarii, Lunca Dunarii ar fi cele mai indicate. Chiar si in jungla urbana daca autovehiculul nu trebuie folosit neaparat si in zilele in care ninge abundent, astfel incat sa se poata profita de avantajele acestor anvelope pe timpul ploios si sa protejeze jantele si autoturismul de capcanele des intalnite pe strazile noastre sau in excusiile de weekend la munte sau iarba verde. Practic oriunde nu se creeaza strat de zapada aceste anvelope all season sunt recomandate si si acolo sunt capabile de a parcurge traseul daca nu sunt expuse la impotmoliri in zapada adanca si unde va recomandam anvelope iarna.


anvelope all season