Anvelope Vara

Rezultate de la 1 la 48 din 9539

Anvelope de vară pentru drumuri mai sigure

Utilizarea anvelopelor potrivite sezonului asigură economii consistente și prelungește durata de viață a acestora. Fără îndoială, orice șofer știe acest lucru. De aceea, pneuHub.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de cauciucuri de vară ieftinesi de calitate.

Cu un sistem de căutare în care poți introduce toți parametrii doriți pentru a găsi exact anvelopa dorită, site-ul este ușor de folosit și îți va oferi cele mai bune cauciucuri pentru mașina ta.


Care sunt principalele caracteristici ale cauciucurilor de vară?

Un set de anvelope destinate sezonului cald este recomandat oricărei mașini cu un regim de exploatare normal. Caracteristica specifică, ce le diferențiază de cauciucurile de iarnă sau de cele all season este materialul din care au fost realizate.

Anvelopele bune de vară sunt realizate dintr-un material compozit de cauciuc sintetic și natural, material textil și o țesătură din oțel. Duritatea acestora este mult mai mare la cele de iarnă, asigurând o aderență sporită pe asfalt, chiar dacă acesta este umed.

Banda de rulare este, de asemenea, importantă. Designul specific pentru anvelopa de sezon cald este cu canelurile mai înguste și mai rare, rolul acestora fiind de a evacua apa în cazul sectoarelor de drum ude. Eficacitatea la frânare este un alt factor important, care este balansat și cu rezistența la uzură. Anvelopa de iarnă, fiind mai moale, va frâna mai eficient pe zăpadă, polei sau gheață. În schimb nu rezistă vara, temperaturile mari și frecarea excesivă scurtându-i mult durata de viață.


Cum alegem un cauciuc de vară eficient

Alegerea setului de anvelope trebuie făcut în urma unor criterii specifice. Acestea țin cont atât de dimensiunile tehnice din cartea de identitate a vehiculului, cât și de bugetul fiecăruia dintre noi.

Când cumpăr anvelope de vară, trebuie să mă asigur că acestea corespund dimensiunilor din CIV. Majoritatea mașinilor mai noi au două seturi de dimensiuni trecute în carte. Spre exemplu 185/65 R15 sau 205/55 R16. Acestea reprezintă, în ordine: lățimea anvelopei, raportul de înălțime și diametrul jantei exprimat în inci. Atenție, în cazul autoturismelor aceeași dimensiune va trebui folosită pe toate roțile.

Ceilalți parametri care influențează prețul unei anvelope sunt următorii:

- Clasa de aderență la frânarea pe asfalt ud, de la A la G, unde A, B și C sunt cele mai sigure.

- Clasa de consum, ratingul influențând consumul de carburant cu până la 20%.

- Nivelul de zgomot, exprimat în dB. Sub 70 dB vei avea parte de un drum silențios în timp ce anvelopele notate cu peste 72 dB sunt zgomotoase.


PneuHub.ro îți oferă anvelope de vară ieftine și accesibile

Cumpărarea unui set de cauciucuri nu ar trebui să pună probleme nimănui. PneuHub.ro îți pune la dispoziție un site ușor de folosit, în care căutarea anvelopelor în funcție de parametrii impuși de vehicul și de buget este facilă.

Prețul pentru anvelopele de vară de pe site-ul nostru este unul corect, care reflectă calitatea achiziției. Pentru eventuale nelămuriri, nu ezita să iei legătura cu noi. Avem colegi calificați care te vor ajuta să alegi soluția optimă pentru a fi în siguranță atunci când călătorești cu mașina.


anvelope vara